vox-gaming

Regulament

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Regulament

Mesaj Scris de Florin la data de Dum Noi 22, 2015 1:50 pm

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
●Regulile acestui forum se pot schimba pe parcurs fără un anunț general.Recomandăm membrilor să verifice periodic Regulamentul pentru a cunoaște eventualele modificări aduse.
●Pentru a citi mesajele postate de către utilizatorii forumului nu necesită înregistrare.
●Staff-ul forumului respectă toți membrii săi, de aceea, noi nu vom împărtași informațiile tale personale nimănui.
●Folosește-ți bunul simț și cei 7 ani de acasă și vei fi apreciat pentru asta. Nimeni nu apreciază un om prost educat.
●Unele răspunsuri necesită ceva timp. Ne bucurăm de o participare intensă dar totuşi nu putem garanta răspunsuri prompte. Grăbirea celorlalţi nu ajută la nimic.
●Ca şi în viaţa de zi cu zi, la fel şi aici un “mulţumesc“ are un efect pozitiv. Dacă ţi-a fost de ajutor un răspuns, autorul s-ar bucura de un feedback satisfăcător, deoarece şi el a petrecut ceva timp pentru a-ţi raspunde. În plus, acest lucru poate indica celorlalţi vizitatori că tu deja ai fost ajutat, respectiv că tema a fost încheiată.
●SUSPENDAREA durează aproximativ 1 lună - după 1 lună expiră și puteți cere să vi se scoată !
●La 3 SUSPENDĂRI contul dumneavoastră de pe forum v-a fii banat . La prima abatere veți primii ban 1 lună , la a 2-a abatere veți primii ban 3 luni , iar la a 3-a abatere veți primii ban permanent fără drept de recuperare al contului.
●Limbajul - Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea temporară sau permanentă pe forum (la latitudinea administratorului)
●Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporara ori permanentă de la caz la caz.
●Este interzis să faceti reclamă pe forum , în orice topic/secțiune (excepția o fac secțiunile speciale pentru promovare).
●Nu aveți voie să injurați / să faceți reclamă la persoane prin pm (mesaje private) pe forum
●Limbajul neadecvat pe forum reprezintă lipsa celor 7 ani de acasă și atrage după sine,avertizare,suspendare,excludere,de la caz la caz.
●Orice membru are drepul de a ataca decizia unui moderator,dar acesta trebuie să o facă într-un mod cât mai civilizat,explict și la subiect,orice alte comentari înafara subiectului,atacului la persoană,injurii,acuze nefondate se vor lua măsurile de rigoare: averizare,supendare,excludere temporară sau permanentă de pe forum.(la latitudinea administratorului)
●Orice alta situație conflictuală care nu a fost prevãzută în acest regulament va fi soluționată de către un comitet format din organizatorii si moderatorii FORUMULUI, urmare a unei discuții avute cu jucătorii aflați în cauză. Aceștia vor fi anunțați printr-un mesaj cu data și ora când va avea loc întrunirea.
●Ne rezervăm dreptul de a EXCLUDE din FORUM orice jucãtor care înjura sau are orice alt tip de comportament indecent la adresa celorlalți participanți. Dacă sunt și alți jucători care confirma că un jucător s-a comportat indecent va fi invitat la o discuție și după aceea în funcție de situație va fi sancționat. De asemenea, dovada se poate face numai  cu print-screen !
●Orice jucător,moderator,admin care în urma unui conflict vine cu amenințări de genul: ( -Dacă nu e exclus *X* plec eu.)și/sau ( -Dacă echipa *y* nu e exclusă ne retragem noi.) e invitat să părăsească forumul fără nici o reținere,COMPROMISURI NU SE FAC ȘI NU SE VA FACE PENTRU NIMENI,INDIFERENT DE STATUTUL AVUT PE FORUM.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Important: Toți membrii înregistrați trebuie să ințeleagă că utilizarea forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de către staff-ul forumului,administratorii forumului rezervandu-și astfel dreptul de a-și selecta membrii. Orice încalcare a prezentului Regulament permite Moderatorilor sau Administratorilor să acorde avertismente și în cele din urmă să excludă membrii în cauza, pe perioadă nedeterminată.
Solicitând Accept pe forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Recunoașteți că ați citit în integralitate prezentul regulament;
avatar

Florin
Fondator
Fondator

Mesaje : 42
Data de inscriere : 21/11/2015

http://vox-gaming.forums-rpg.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum